Biodroga Skin Booster Hyaluronic Acid geeli
Biodroga Skin Booster Hyaluronic Acid geeli Biodroga Skin Booster Hyaluronic Acid geeli

Biodroga Skin Booster Hyaluronic Acid geeli

109,20 €
Sisältää alv. 24.00 %

Biodrogan medikaaliseen sarjaan kuuluva hyaluronihapposeerumi geelimuodossa

Biodrogan medikaalilinjan suurimolekyylinen hyaluronihappo kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja pitkävaikutteisesti, sekä suojaa kosteuden haihtumiselta sitoen sitä ihoon. Tekee ihosta uskomattoman pehmeän, hävittää kuivasta ihosta johtuvat juonteet ja toimii erinomaisena kosteuttajana myös sekaiholle. Iho on kirkkaampi, kiinteämpi ja tasaisempi.


Mikä ampulli/seerumi?

Ampulli ja seerumi ovat tehoaineita ihonhoitoon. Ampulliksi kutsutaan yleisesti annospakkaukseen pakattua tehoainetta, kun taas seerumi on isommassa pumppu- tai pipettipullossa. Tehoaineita käytetään nimensä mukaisesti tehostamaan ihonhoitoa ja ne laitetaan ennen ihonhoitovoiteita.


Käyttö:

Levitä puhdistetulle iholle 1-2 kertaa päivässä ja hiero kunnes tuote on täysin imeytynyt. Jatka ihosi mukaisella voiteella.


Kenelle:

Pintakuivuudesta kärsiville ihotyypeille, myös sekaiholle.


Tuotteen koko: 50ml


Sisältö/INC:

Aqua (WATER), Glycerin, Pentylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Sodium Acetylated Hyaluronate, Benzyl Alcohol, Rosa Gallica (FRENCH Rose) Flower Extract, Cucumis Sativus (CUCUMBER) Fruit Extract, Butylene Glycol, Cocoglucoside, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Palmitoyl Tripeptide-5, Palmitoyl Tetra Peptide-7, Palmitoyl Tripeptide-1, Carbomer 

Paino:
160 g
Arvostelut 0 arvostelua