Toimitusehdot


Yleistä

Ihollesikauppa.fi on Ihollesi Kauneushoitolan ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Tmi Annica Sivula (y:2592813-9, Töölönkatu 46 00250 Helsinki, 0409528481. Tmi Annica Sivula pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.


Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4, helpdesk@vismapay.com, 09 3154 2037 klo 8-16), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Voit maksaa ostokset kortti- ja pankkimaksulla, mobiilimaksulla (MobilePay, Pivo, Siirto, Masterpass) tai Jouston laskulla tai osamaksulla. Joustolla maksaessa laskun laskutuslisä on 2.90€ ja osamaksussa 3.90€/kk ja 19.90% luottokorko. Luoton voi maksaa myös kerralla pois.


Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä ovat Postin ja Matkahuollon kuljetuspalvelut. Voit valita toimitusavaksi Postin kautta postipaketin tai kotipaketin, Matkahuollon kautta lähellä paketin tai kotijakelun, sekä voit myös noutaa tilauksen erikseen sovittuna ajankohtana Taka-Töölöstä (myös iltanoudot).


Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Postituskulut paketeille ovat kiinteä 6,90€, kotijakeluissa 13,90€.


Mikäli paketti jätetään noutamatta, on myyjällä oikeus periä tästä aiheutuneet kulut (alkuperäiset postikulut + palautuskulut).


Toimitusaika

Pääsääntöisesti toimitusaika on 1-3 arkipäivää, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen. Noudon voi sopia jopa tilauspäiväksi, mikäli hoitola on auki. Paketit lähetetään arkisin ma-pe, poikkeuksellisesti myös viikonlopun aikana. Tilaukset pyritään aina käsittelemään ja lähettämään 24h aikana.


Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivästä lähtien.

Mikäli haluat palauttaa tuotteen/tuotteita, ole aina ensin yhteydessä sähköpostilla info@ihollesi.com ja kerro mitä haluat palauttaa.

Palautettavien tuotteiden tulee olla avaamattomia ja jälleenmyyntikuntoisia. Avattu tuote on ostopäätös. Mikäli havaitset tuotteissa jotakin vikaa, ole yhteydessä sähköpostilla välittömästi ja tee kirjallinen reklamaatio. Mikäli huomaat paketissa vaurioita, ota yhteys postiin ja tee reklamaatio välittömästi saatuasi tilauksen.

Asiakas vastaa palautuksesta syntyvistä kuluista, kuten postimaksusta itse. Palautuksen voi tehdä myös erikseen sovittuna ajankohtana noutomyymälään (Töölönkatu 46), jolloin palautuksesta ei peritä lähetys- tai käsittelykuluja. Alkuperäisiä postikuluja ei palauteta.

 

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse tai tekstiviestillä.

info@ihollesi.com

0409528481